Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

„Красавицата и Звярът“ на бизнес компютрите от Dell

Новини
Новите устройства на Dell, лаптопът Latitude 13 и двуядрената мобилна работна станция Dell Precision M6500 се характеризират с увеличена мобилност и колаборация. Те са създадени като добавка към линията комерсиални компютри на Dell и посрещат нуждите на мобилния персонал, позволявайки работа навсякъде и по всяко време.

„Красавицата“ – стилният, ултратънък Latitude 13 на Dell осигурява ежедневна продуктивност и бизнес гъвкавост, като същевременно се съобразява с IT бюджетите. Характеристики като дистанционна управляемост, интегрирана web камера или микрофон по избор и мобилна свързаност позволяват на потребителите да работят с пълен капацитет. Latitude 13 ще поддържа настолна виртуализация чрез сертификация от Citrix и Vmware. Той предлага мобилността, към която се стремят крайните потребители, комбинирана с характеристики за сигурност и управление, изисквани от IT отделите.


„Звярът“ –  Precision M6500 на Dell, най-мощната в света мобилна работна станция, вече се предлага със следващо поколение Core i7 или Core i5 двуядрени процесори за оптимална компютърна мощ. Двуядрената  M6500 позволява на потребителите да работят независимо от това къде и кога им дойде вдъхновението с мощността на настолна работна станция в преносим корпус.
Dell Latitude 13 и двуядрените версии на Dell Precision M6500ще може да се поръчва в следващите седмици. Повече информация можете да намерите на www.dell.com/latitude и www.dell.com/precision.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,165 уникални посещения