Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

В iPhone ще има и Final Fantasy II

Mobile

Final Fantasy е дядото на всички RPG игри и често се цитира като основен виновник за успешното стартиране на целия жанр. Final Fantasy II се появи през 1998 година и се възползва от успеха на първата част от поредицата. Сега, 12 години по-късно, компанията Square Enix е решила да конвертира Final Fantasy II във вид, който е подходящ за мобилното устройство iPhone.

Основните разлики между първата и втората част на Final Fantasy е системата за трупане на опит. Първата част на играта се основаваше на печелене на точки, които вдигаха нивото на героя. В следващата всичко се основава на извършването на определени дейности. Колкото повече използвате меча си, толкова по-големи щети започвате да нанасяте. По-честото ползване на магии постоянно вдига силата, която имат вашите заклинания. Това позволява развиването на героите в каквато посока поискат играчите, без значение от избора в началото на играта.

Тези които са играли оригиналната Final Fantasy II няма да забележат особени разлики във варианта за iPhone. Разбира се, има нов интерфейс свързан с управлението на играта чрез допир до екрана както и подобрения в графиките. Звуковите ефекти във Final Fantasy II не са променени и са запазени в оригинал.

Мобилната версия на Final Fantasy II е предназначена главно за фенове на поредицата. Играта не се препоръчва за хора, които за пръв път ще се докоснат до RPG жанра.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,843,392 уникални посещения