Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Mac OS X 10.6 ще излезе в началото на 2009 г.

Software

Следващата операционна система от серията Mac OS X - 10.6Snow Leopard ще излезе с няколко месеца по-рано, отколкото предсказваха анализатори и наблюдатели. По време на първото представяне на Mac OS X Snow Leopard на конференцията WWDC 2008 Стив Джобс обяви, че появата на финалната версия ще се състои в средата на 2009 г.

На конференцията Large Installation System Administration (LISA) обаче, директорът на Apple Джордан Хъбард посочи, че Snow Leopard ще излезе с няколко месеца по-рано – в началото на следващата година.

Този кратък срок за разработка на операционна система се обяснява с целта на разработчика, който планира не да увеличи функционалността, а да подобри стабилността, съвместимостта, надеждността и производителността на операционната система. В същото време, в Snow Leopard ще има достатъчно нововъведения. Пълна представа за възможностите на Mac OS X 10.6 най-вероятно ще добием след представянето на тази OS на изложението Macworld през януари 2009 г.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,868,022 уникални посещения