Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

iPad 3G излиза на 30 април

Новини

iPad 3G излиза на 30 април

На 20 април от Apple обявиха, че по-скъпият вариант на iPad, предлагащ възможност за 3G свързаност, ще влезе в продажба на 30 април, едва вмъквайки се в самоналожения от компанията срок за предоставяне на този модел до края на месеца.

Клиентите, които са поръчали iPad с WiFi и 3G преди 19 април, ще получат устройствата си на 30 април, докато останалите желаещи могат да закупят таблета със споменатите възможности от магазините на Apple от 17 ч. на същия ден. Същевременно обаче онлайн поръчките, направени от 20 април нататък, няма да бъдат удовлетворени преди 7 май.

Цената на iPad с 3G е $629 за модела с 16GB, $729 за варианта с 32GB и $829 за 64-гигабайтовата версия. Всички тези модели включват и GPS-базирана функционалност за намиране на местоположение.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,176 уникални посещения