Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

GooglePhone

Mobile

В хардуерно отношение машинката също не е за подценяване, защото е копродукция с тайванския хай-тек гигант HTC - горд притежател на близо 50% дял от смартфон пазара в света. Вътре в G1 цъка 528 MHz процесор Qualcomm със 192 MB рам-памет - доста по-добри параметри от първите домашни компютри на повечето от нас. Освен вече задължителния тъчскрийн, G1 има и по-традиционния тъчпад, а само с едно щракване 3.2-инчовият дисплей се отмества и разкрива петредова QWERTY клавиатура.
Още с включването на телефона въвеждате гугълското си име и парола и всичките ви контакти от гугълския акаунт автоматично влизат в телефона, а след като междувременно запишете нови мейли и телефони, те се запазват и в сървъра. Освен всички карти на Google, разполагате с GPS, компас и 360-градусова снимка на всяка улица в по-големите градове. И не на последно място - Google търсачка на видно място на екрана - за онези мигове, когато най-важната информация на света е на едва 0.12 секунди разстояние.
G1 е първият телефон с операционната система Android - платформа с отворен код, замислена като конкурент на Windows Mobile и операционната система на iPhone и подкрепяна от доста ключови играчи на мобилния пазар. Типично по гугълски първо се прави нововъведението, а после се мисли как да се печели от него - Android подлежи на подобрение и развиване от потребителите си още от първия ден.

източник:в.Капитал


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,843,333 уникални посещения