Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

IBM представи "изчисленията в облака" като услуга

Новини

"Синият гигант" представи нова услуга - "изчисления в облаците", информира Cnet News. IBM Global Business Services ще контролира работата по проекта.
Според представители на IBM, новите услуги ще са достъпни като цена за малки и средни фирми. С помощта на "изчисленията в облака" (cloud computing), те ще могат да намалят разходите си, тъй като дейности като съхранение на данни и приложения ще се пренесат в Интернет среда.
Идеята на тази технология е клиентите да могат да използват изчислителната мощ, дисковото пространство и каналите за връзка на компанията при изпълнение на тежки задачи, изискващи големи ресурси. Натоварването между отделните компютри, от които се състои "облака", се разпределя автоматично.
Все пак, при ползването на cloud computing има и определена доза риск - по-рано тази година системата за съхранение на данни на Amazon, създадена на принципа на "изчисленията в облака", беше атакувана два пъти.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,844,091 уникални посещения