Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Firefox 4 официално ще поддържа WebM

Network

Firefox 4 официално ще поддържа WebM

Поддръжка на WebM ще има във Firefox 4. Всъщност, още отначало нямаше особени съмнения в това, като се има предвид факта, че Mozilla заедно с Google и Opera Software се опитват да наложат новия стандарт, но изявлението на MPEG LA, че в кодека VP8 може да се съдържа код, патентован от други разработчици, добавяше известна неопределеност. Неотдавна обаче лицензът, съпровождащ WebM беше коригиран и стана съвместим с GPL, а от Mozilla официално потвърдиха интеграцията на новия формат в своя браузър. Версия на Firefox 4 с поддръжка на WebM ще се появи още през този месец, макар и във вариант, не предназначен за масовия потребител.Напомняме, че WebM се поддържа от новите версии на Chrome, в скоро време сигурно ще се появи и в Opera, а в Internet Explorer той ще може да се използва след инсталиране на допълнителни кодеци. Как ще се развият отношенията между Apple и WebM засега не се знае, тъй като Стив Джобс е привърженик на конкурентния формат H.264.

 

продължава в: PCWorld.bg

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,147 уникални посещения