Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Лаптопите на Apple вървят бавно без батерии

Mobile

Повечето потребители ползват своите лаптопи с винаги поставена батерия. В някои от случаите обаче, когато компютърът се захранва постоянно от електрическата мрежа, батерията се маха, за да се удължи срока на нейната работа. Оказва се, че ако се махне батерията на MacBook или MacBook Pro, това доста негативно ще се отрази на тяхната производителност.

За това неотдавна съобщиха специалисти, които са направили малък тест на споменатите лаптопи. Падането на производителността е почти 37% при мрежово захранване и извадена батерия.

Впрочем, самата Apple предупреждава за това на своята страница за техническа поддръжка. Компанията заявява, че тя по този начин застрахова компютъра от внезапно изключване, ако адаптерът не дава достатъчно енергия. Обяснението е доста мъгляво, но затова пък е официално. Така, че ако работите с лаптопи на Apple, използвайте ги с батерия.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,867,907 уникални посещения