Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Chitanka.info отново работи

Новини

Сайтът chitanka.info бе спрян на 22 юни, когато сектор „Компютърни престъпления и интелектуална собственост" на ГДБОП проведе акция за пресичане на определеното от тях като пиратско разпространение на книги в Интернет пространството чрез онлайн библиотеката chitanka.info.

Операцията е активирана след разследване „по сигнали на ощетени", сред които Асоциация „Българска книга", Съюзът на преводачите в България и редица издателски къщи, казват от Министерството на вътрешните работи. Престъпници са шестима и са действали при строго изградена йерархия и функции от различни градове в България.

Chitanka.info отново е на линия от 2 юли, както става ясно от специалната страница http://chitanka.info/operation-mindcrime.html. Изказана е „огромна благодарност на всички, които направиха безплатна реклама на библиотеката“. Също така са създадени два списъка „черен за празноглавите „новинари“ и бял за мислещите автори“. Призовават да не се купуват книги на определени издателства, както и да се има „едно наум“ при четене на определени новинарски сайтове.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,076 уникални посещения