Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Локализиращата услуга Places бе представена от Facebook

Новини

Локализиращата услуга Places бе представена от Facebook

Facebook представи дългоочакваната си локализираща услуга, наречена Places, съобщава сайтът www.eurogps.eu. Инструментът позволява отбелязване на публични места, за да знаят приятелите ви, къде се намирате, както и да откриват къде сте били.
Маркираното място ще се показва в актуализации на статуса, включително в страниците на приятелите ви и специалната страница на Places.

Освен това, приложението позволява да маркирате други хора, което означава, че те са с вас на определено място. Това е нещо съвсем ново и върху него наблегна и основателят на Facebook, Марк Зукенберг.
С цел да осуети притесненията свързани със сигурността, Facebook предлага някои допълнителни настройки. Поставянето на местоположение към актуализирания статус ще се случва само по желание на потребителя. По подразбиране, мястото на което се намирате е видимо само за приятелите ви, като не е задължително да е достъпно и за всички тях.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,135 уникални посещения