Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Троянец обвинен за най-тежката самолетна катастрофа през 2008 г.

Новини

Най-смъртоносната самолетна катастрофа за 2008 г., която приключи с 154 загинали и само 18 оцелели, може и да е била свързана със заразяването на важна наземна система за безопасност със зловреден код, пише испанският вестник El Pais.

Полет JK 5022 на Spanair от Мадрид за Канарските острови се разби секунди след излитането си на 20 август 2008 г., избухвайки в пламъци. Точната причина за инцидента остава неизяснена, но се наложи мнението, че клапите на самолета McDonell Douglas MD-82 не са били позиционирани правилно преди излитането. Имайки предвид, че разследващите смятат, че пилотите два пъти не са успели да забележат това предварително, то тогава наземната система за безопасност, използвана от авиокомпанията, би трябвало да е засякла грешката и да е обявила тревога. Според El Pais обаче, в деня на катастрофата тази система не е функционирала поради инфектиране с троянски коне.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,108 уникални посещения