Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Vista SP2 ще излезе през април 2009

Windows

Microsoft ще представи Windows Vista Service Pack 2 (SP2) за производители през април 2009 година, според уеб сайт предвидил точно няколко дати на излизане на новости от Microsoft. TechARP.com е малайзиски уеб сайт определил с точност датите за Vista SP1 и XP SP3. Според сайта последната тестова версия на Vista SP2 ще е готова през февруари 2009, а финалната версия през април 2009 , като скоро след това ще е достъпна за потребителите.
От Microsoft пуснаха beta на Vista SP2 за ограничен брой тестери преди месец. Официално обявиха, че ъпдейта ще се появи по някое време през първата половина на следващата година.
Според Microsoft Vista SP2 ще включва Windows Search 4, Bluetooth 2.1 безжична поддръжка, и поддръжка за Blu-ray. Някой от тези ъпдейти са достъпни за потребителите като отделни обновявания. Vista SP2 ще изисква инсталиран Vista SP1.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,118 уникални посещения