Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

HP България с награда за инвеститор на годината

Новини

HP България взе награда за "Иинвеститор на годината 2008" от Агенцията за инвестиции. Компанията стана една от шестте фирми от различни сектори на икономиката, всяка със съществен принос в своята област, определени за „Инвеститор на годината 2008" от агенцията.
HP получава наградата си за за създадени нови работни места в областта на високите технологии и обучени служители. През 2006 г. компанията изгради високотехнологичен център за услуги - „HP Global Delivery Center" в София, който обслужва на клиенти от Западна Европа. Към октомври 2008 г. дружеството е наело и обучило 1280 свои служители в областта на високите технологии, отчитат от Агенцията за инвестиции определи.
Новата награда става факт броени дни след като ръководителят на HP България - Саша Безуханова - бе избрана да управлява бизнеса на Hewlett-Packard в държавните администрации на 27 страни от региона на Централна и Източна Европа. Безуханова ще продължи да управлява местния офис на компанията, а в правомощията є ще бъдат също търговските взаимоотношения на компанията с международни финансови институции като Световна банка и НАТО, институциите в рамките на Европейския съюз, Програмата на ООН за развитие (ПРООН) и неправителствени организации.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,850,437 уникални посещения