Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Интернет потребители стартират “Oперация Разплата” срещу RIAA и MPAA

Новини

Интернет потребители стартират “Oперация Разплата” срещу RIAA и MPAA

Разгневени от политиката на споменатите организации и използваните от тях начини за борба срещу разпространението на нелицензирано съдържание, Интернет потребители “отвръщат на удара “ с масирани DDoS атаки срещу сайтовете на RIAA и MPAA.

През последните няколко дни сайтовете на организацията MPAA (Motion Picture Association of America) са станали обект на многочислени хакерски атаки, а сега същата участ се готви и за онлайн страниците наRIAA (Recording Industry Association of America), съобщават редица онлайн източници, сред коитоTоrrentFreak и TechCrunch.

Според въпросните източници, това става ясно след масирана DDoS атака срещу сайта на MPAA в петък и събота, инициирана от популярния онлайн ресурс 4chan. Освен срещу MPAA атаката е била насочена и срещу компанията AiPlex Software, която по-рано заявила, че смята да се бори с пиратството като претоварва сайтове с нелицензирано съдържание, използвайки DDoS атаки.

 

 

Това публично изявление на компанията явно е отприщило недоволството на голям нброй Интернет потребители, които са преминали към операцията, условно наречена "Разплата", използваща метода за разчистване на сметките от тип "с твоите камъни по твоята глава".


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,090 уникални посещения