Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Facebook предприе стъпки „да си изчисти къщата"

Новини

Facebook предприе стъпки „да си изчисти къщата"

На конференцията за разработчици на Facebook f8 компанията обяви някои инициативи за подобряване качеството на приложенията в сайта, но май разочарова разработчиците, тъй като няма съществени нови добавки в платформата.

Основателят и главен изпълнителен директор на Facebook Марк Цукерберг откри събитието, признавайки, че компанията е направила няколко грешки тази година, след като е отворила твърде много сайта за трети разработчици.


Участници и разработчици по време на конференцията на Facebook f8.


„Не направихме достатъчно да възнаградим добрите приложения или да „накажем" приложения, които просто злоупотребяват, каза той пред Основателят и главен изпълнителен директор на Facebook Марк Цукерберг - Трябваше да намерим начин да гарантираме, че приложенията, които предоставят най-голяма дългосрочна добавена стойност, са онези, които успяват."


Facebook се бори да контролира приложения, които ползват неприятни или лъжливи средства да привличат повече потребители, като спамене на хора с ненужни известия или споделяне на информация за хора, които не са дали разрешение за разпространяването й.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,844,132 уникални посещения