Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

„Зелените” модели MacBook и MacBook Pro са официално и в България

Новини

Една от отличителните им характеристики е, че при производството им не е използван живак и арсен. По този начин те отговарят на съвременните екологични международни изисквания и по този начин са получили EPEAT Gold сертификат.

Сред другите отличителни белези на новите модели е и новият дизайн - тънък алуминиев корпус с изчистена, елегантна и монолитна визия. Дисплеите са с LED подсветка, която оптимизира контрастта и цветовото възпроизвеждане, а Multi-touch трекпад-а е с вградени сензори, които разпознават движението и натиска на пръстите. Новите модели MacBook и MacBook са снабдени с двуядрени процесори IntelCore 2 Duo, DVD±RW DL SuperMulti оптично устройство, USB 2.0, FireWire 800 и Gigabit Ethernet интерфейси. В продуктите е вградена високочуствителна камера, която се откроява с използването на най-новия индустриален видео стандарт с огромна разделителна способност - Mini DispalyPort. При MacBook е добавена видео карта NVIDIA GeForce 9400M, а MacBook Pro идва с графичен модул NVIDIA GeForce 9600M с 512 MB GDDR3.
Иновационно решение при новите модели е използването на сензор за движение, който «паркира» главите на твърдия диск по такъв начин, че ако компютърът започне да пада, да се избегне загуба на информация и повреда на диска. Повечето модели MacBook и MacBook Pro притежават сензор за измерване на осветеността на помещението, като в зависимост от това автоматично се включва или изключва осветлението на клавиатурата. Всеки от моделите поддържа и Wi-Fi 802.11n безжична свързаност. А ако потребителя желае да работи под Windows, програмата BootCamp и възможностите на процесора, позволяват инсталирането на операционната система на компютъра.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,172 уникални посещения