Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Nokia най-после пуска на пазара смартфона си N8

Mobile

Nokia най-после пуска на пазара смартфона си N8

Базираният на Symbian^3 смартфон Nokia N8 ще бъде напълно достъпен за масовите потребители през следващите няколко седмици, обещават от финландския производител.

В петък (1 октомври) Nokia най-после обяви началото на доставките на своя първи смартфон, базиран на операционната система Symbian^3 – обявеният още през април модел N8. Разбира се, първите, които ще го получат, са хората направили предварителна поръчка за него, но от компанията обещават смартфона да бъде "широко достъпен" за всички през следващите няколко седмици. Според Джо Харлоу, старши вицепрезидент на smartphone подразделението на фирмата, Nokia N8 се радва на най-големия брой предварителни продуктови заявки в историята на компанията.

 

 

 

Моделът Nokia N8, за който вече ви информирахме, се очаква на пазара още от пролетта, но все пак ще припомним накратко основните му характеристики. Смартфонът е с алуминиев корпус, предлаган в няколко разцветки, има 3,5-инчов (и с 640x360 резолюция) капацитивен сензорен OLED дисплей, 256MB RAM памет, 512MB ROM и 16GB вътрешно пространство за съхранение плюс microSD слот за допълнително разширяване.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,850,431 уникални посещения