Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Facebook проверява местоположението, от което влизате в акаунта си

Новини

От известно време в настройките на сигурност на Facebook фигурира нова опция. Чрез нея, от социалната мрежа ще следят всяко едно влизане и мястото, от което сте влезнали във вашия акаунт.Според информацията, всеки път, когато влизате във Facebook, от сайта ще се опитват да разберат от къде сте влезнали. Това ще става чрез вашият IP адрес. Освен това, ще се появява поле, в което трябва да напишете името на компютъра, от който влизате. Интересното тук е, че след като напишете името на машината, може да маркирате опцията „Не ме питайте повече за този компютър“. По този начин вие ще добавите устройството като „сигурно“ и повече няма да видите тази страница.Най-доброто на тази функция е, че може да получавате известие по телефона или електронната поща, когато някой се опита да влезе в акаунта ви.Истинският въпрос, обаче, е следният: Когато някой друг получи достъп до акаунта ви, ще имате ли достатъчно време за да отворите потребителя си и да смените паролата си? Според мненията на други потребители, от Facebook не би трябвало да позволяват на устройства да получават достъп до който и да е акаунт, освен ако нямат разрешение за това.

Със сигурност, няма как да отречем, че това е стъпка напред в сигурността на Facebook.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,123 уникални посещения