Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Откриха троянски кон за Android

Mobile

Изследователи от Lookout Mobile откриха усъвършенстван тряонски кон, чиято цел е мобилни устройства управлявани от Android OS. Според Lookout Mobile, програмата е достатъчно хитро устроена и особено опасна. Тя носи името Geinimi и се разпространява в Китай.

Троянският кон действа по следния начин: след като се инсталира, той започва да работи като ботнет и може да получава команди за управление от отдалечен сървър, като по този начин може напълно да се контролира телефона. На атакуваното устройство може да се инсталират приложения, да се четат личните данни, да се открива къде се намира посредством GPS и др.

Зловредният софтуер не може да се открие в Android Market, но сe разпространява в алтернативни сайтове ориентирани към китайски потребители. Потребителите трябва да бъдат внимателни при инсталиране на софтуер, който не е от Android Market. Троянският кон може да бъде прикрепен към добре познати приложения, които след това се разпространяват от китайски сайтове.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,197 уникални посещения