Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Light Peak интерфейсът е готов за внедряване според Intel

Hardware

От Intel съобщиха, че високоскоростният интерфейс на компанията, наречен Light Peak и предназначен за бърза връзка с периферна техника, е готов за внедряване.

Припомняме, че интерфейсът Light Peak беше обявен официално още в края на 2009 г. Главна негова особеност по това време беше използваната технология за пренос на данни, базирана на оптични влакна, които осигуряват значително по-висока пропускателна способност в сравнение с обичайните съединения. Първото поколение на интерфейса предполага пренос на данни със скорост от около 10 Gb/s (на разстояния до 100 м) с идеята тази стойност да бъде увеличена в бъдеще.

По-късно обаче беше взето решение оптичните влакна в интерфейса да бъдат заменени с медни проводници, които са и в основата на сегашния му вариант, както става ясно от изявленията на шефа на подразделението Intel Architecture Group Дейвид Пърлмутър по време на изложението CES 2011.


 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,858,177 уникални посещения