Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Songbird 1.0 - аудио плейър от Mozilla

Software

Феновете на Mozilla ще се зарадват на версия 1.0 на софтуера с отворен код Songbird. Приложението е музикален плейър. Целта е да замести iTunes или поне до колкото може.

Songbird поддържа MP3, FLAC и Vorbis на всички платформи; WMA на Windows; и AAC на Windows и Mac. В бъдещите версии музика ще може да се рипва от CD, ще бъде добавена и изпълнение на видео. Поддържат се различни варианти на iPod, но все още няма поддръжка за iPhone. Добавена е поддръжка и за устройства комуникиращи с Media Transfer Protocol.

Плейърът ви дава възможност да стриймвате музиката която слушате със SHOUTcast Radio. Има интеграция с last.fm. С услугата mashTape може да получите информация за текущия изпълнител, която съдържа Flickr снимки, YouTube видео, last.fm биографии и много други. Предлага се възможност за закупуване на билети за даден изпълнител посредством Songkick.com. Услугата е валидна обаче засега само за САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Канада и Великобритания.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,087 уникални посещения