Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Майкрософт пусна пробна версия на Mac Office

Windows
30-дневният срок включва нов и-мейл клиент и не осигурява достъп до приложението OneNote

Четири месеца след дебюта на Microsoft Office за Mac компанията пусна първата безплатна пробна версия на пакета.

 

Пробната версия на Office for Mac Home and Business 2011 включва напълно функциониращите приложения Word, Excel, PowerPoint and Outlook, както и текствори редактор, електронни таблици, инструменти за презентации и е-мейл клиент. Потребителите могат да използват приложенията безплатно 30 дни. За сравнение, работещите с пробната версия на Microsoft Office 2010, който изисква Windows XP, Vista or Windows 7, разполагат с 60 дни да тестват пакета.

Цената на един лиценз на Office for Mac Home and Students 2011 в Amazon.com е 99,99 долара, което е с 20 долара по-малко от цената на Майкрософт. Комплект от три лиценза се продава за 124,25 долара. По-скъпият Home and Business 2011 и единствената версия, която включва Outlook, струва 174,99 долара за един и 228,43 за два лиценза в онлайн магазина на Amazon.

Алтернативни офисни пакети на Microsoft Office за Mac са безплатният OpenOffice.org и току-що анонсирания LibreOffice, както и iWork на Apple. iWork, който струва 79 долара, единствен от четирите пакета може да се закупи от Mac App Store на Apple.

 

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,857,194 уникални посещения