Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Руски вестник свърза бомбата на московското летище с Modern Warfare 2

Новини

 


Руският вестник RT, излизащ на английски език, е публикувал статия, която свързва терористичния бомбен атентат на московското летище Домодедово с нивото „No Russian" в играта Call of Duty: Modern Warfare 2. Блогърът в New York Times Робърт Макей също обърна внимание на статията.

 

Три неща правят от тази статия новина. На първо място, тя е свързана с трагично събитие, случило се съвсем скоро, като по различни оценки в атентата са загинали 35 човека, а още 110 са ранените. След 11 септември американците са доста чувствителни на тема статии за тероризъм. Второ, една от най-продаваните видеоигри за всички времена се превърна от нов продукт в гореща тема заради масовите си продажби преди 3 месеца. И не на последно място, и точно затова коментират геймърите, това е идеален пример как видеоигрите стават „изкупителна жертва" за медиите.

Още преди статията в RT да се разпространи в уеб пространството, потребителският форум на GamePro вече бе залят от потребители, които свързваха Modern Warfare 2 с атентата на Домодедово.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,857,184 уникални посещения