Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Излезе финална версия на Skype за Mac

Network

Skype пусна финална версия на програмата си за Mac платформа. Вече е премахнат beta етикета и има възможност за провеждане на групов видеоразговор, като част от Premium пакета. Груповият видеоразговор може да се използва безплатно за 7 дни, след което дневният достъп е платен и е на цена от $4.99 (€3.49/£2.99) без ДДС или месечен абонамент за $8.99 (€5.99/£4.99) без ДДС.

Като резултат от обратната връзка на потребителите, от Skype са направили подобрения в приложението. Skype за Mac е направен да изглежда компактно – орязани са пиксели и са преподредени елементите на програмата. Намалено е бялото поле и всичко това води до 30% повече видими контакти. При изобразяването на съобщенията също е обърнато внимание, като сега може да се вижда по-голяма част от разговора без да е необходима да се скрулира. Достъпен е вече и режим пълен екран по време на видеоразговори.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=atvAdN9bENc


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,843,375 уникални посещения