Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Toshiba изтегля над 30 ноутбук модификации с Intel Sandy Bridge

Hardware

Производителите на компютри се принудиха да вземат мерки, за да решат проблема, свързан с бъга в Intel 6 Series чипсетите (Cougar Point) за процесори Intel Core от второ поколение (Sandy Bridge).

Във връзка с това, компанията Toshiba обяви, че изтегля над 30 модификации на ноутбуци от сериите Satellite, Portege и Qosmio. Корпорацията предлага на потребителите да върнат дефектните компютри в магазините, като обещават да компенсират цялата стойност на покупката. От Toshiba силно препоръчват да се премахне всичката конфиденциална информация от PC-тата.

Освен Toshiba, производители като Hewlett-Packard и NEC предупредиха за закъснение в доставките на компютри на основата на Sandy Bridge.

Припомняме, че в чипсета Intel Cougar Point бе открита грешка, водеща до нарушаване работата на Serial ATA (SATA) порта в дънните платки.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,940 уникални посещения