Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Sony Ericsson официално обяви геймърския си телефон Xperia Play

Mobile

Sony Ericsson официално представи своя Android базиран PlayStation телефон - Xperia Play, показвайки го в телевизионна реклама по време на финала по американски футбол Super Bowl в неделя, най-голямото спортно събитие в САЩ.
 

 

Рекламните слотове по време на играта се продават много скъпо и се ползват от технологичните компании за големи новини от 1984 г., когато Apple показа на екраните своята реклама за Mac - „Big Brother".

Рекламата на Sony Ericsson показва съмнителен хирург, който "пришива" палци на Android робот, като надписът гласи „Android is ready to play" (Android е готов за игра), последван от снимки на телефона.

 

Xperia Play има сензорен екран и прибиращи се контролни бутони за PlayStation, включително 4 навигационни бутона вляво и бутони x, квадрат, кръг и триъгълник вдясно. Смартфонът е сертифициран за PlayStation, което означава, че ще ползва Android 2.3 и ще може да работи с някои игри PlayStation 1.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,844,266 уникални посещения