Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Sandy Bridge в Macbook Air през лятото

Hardware

След като от няколко години не само PC-тата, но и Mac-овете разчитат на процесорите на Intel, въпрос на време бе да видим и първите модели Macbook, използващи чипове от новото поколение Sandy Bridge. И макар че към момента Macbook Pro и Air работят безпроблемно с Core 2 Duo, този процесор е вече доста стар и е на две поколения “разстояние” спрямо Sandy Bridge. Със сигурност потребителите, използващи сериите Macbook ще им се услади промяната към Sandy Bridge, не само заради подобрената производителност, но и допълнителните екстри като понижена консумация, Turbo Boost 2.0 и поддръжката на USB 3.0 и SATA 6Gbps.

Цялата промяна ще се наложи да почака поради проблема в чипсетите на Intel, но от Apple възнамеряват да въведат новият хардуер при Air още през месец юни, докато по-”дебелите” Macbook Pro ще получат новите чипове дори преди това. За Macbook Air все още не е ясно дали няма да възприеме и някои чипове от 1-вото поколение процесори “Core i”, поради възникналният проблем с P67/H67. Все пак по-добрата и логична стъпка е да се изчака с рефреш-а и директно да се премине към новите Sandy Bridge, макар и с няколко седмици закъснение.

hardwarebg.com

В раздел: Новини от Тодор Богданов (mollov)

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,235 уникални посещения