Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Ще наказват футболистите в Англия заради изказвания в социални мрежи

Новини

Футболната асоциация на Англия (ФА) забрани на футболистите във Висшата лига да използват социални мрежи като Facebook и Twitter, както и блогове, за изказвания и коментари по повод мачове. В официално изявление ФА информира, че ще има сериозни наказания за играчите, които използват интернет, за да изразяват недоволството си от случаващото се на терена. Играчите трябва да са наясно с това, че коментарите в тези сайтове може да се считат за обществено обсъждане.

Освен това, на играчите се напомня, че публикации в сайтове за социални контакти, които те мислят, че са видими за ограничен брой подбрани хора, могат да попаднат в публичното пространство, което означава, че трябва да се внимава за съдържанието на самите публикации.

От асоциацията мотивира решението си с факта, че публикациите могат да доведат до гражданско производство, което да бъде започнато от засегнатите страни.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.05 секунди
2,844,079 уникални посещения