Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Появиха се снимки на двупроцесорната видеокарта AMD Radeon HD 6990

Graphics

AMD изглежда “подгрява” публиката за все още несъстоялия се, но очакван скоро анонс на графичната dual-GPU карта Radeon HD 6990.След като през ноември миналата година стана ясно, че AMD ще отложи пазарния дебют на своята първа и засега единствена dual-GPU видеокарта от серия Radeon HD 6900 за началото на 2011 г., сега от компанията тихомълком са "изпуснали" в Интернет прес-снимки на въпросния модел Radeon HD 6990 (известен и с кодовото име Antilles). Предполага се, че това не е случаен инцидент, тъй като мнозина очакват официалния анонс на "двуглавия звяр" в началото на март (много вероятно по време на стартиращото в Хановер изложение CeBIT 2011), а от AMD просто "подгряват" публиката за него.


 

Разбира се, от снимките не може да се съди за кой знае колко от конкретните технически характеристики на двупроцесорната видеокарта, но ясно се вижда, че Radeon HD 6990 ще е оборудван с двуслотов охладител с един вентилатор, както и с един DVI и четири mini DisplayPort извода за монитори.

 

Знае се също, че Radeon HD 6990 ще има общо 3072 потокови процесора, двоен 256-битов интерфейс за паметта, която ще е от тип GDDR5 и в размер 4GB и поддръжка на технологиите CrossFireX и Eyefinity.

 

Все още няма официална информация за работните честоти на основните модули на AMD Radeon HD 6990 и за цената на тази двупроцесорна карта, но както споменахме очаква се такава да се появи още през следващите дни. 

AMD Radeon HD 6990 dual-GPU VGA

AMD Radeon HD 6990 dual-GPU VGA

AMD Radeon HD 6990 dual-GPU VGA


 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,868,009 уникални посещения