Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Google пусна Google Apps Certification Program за ИТ специалисти

Google ще тества познанията и уменията на персонала на риселърите по отношение на разгръщане, разработване за, поддръжка и продажба на Apps пакета.

Google AppsGoogle стартира на 23 февруари програмата Google Apps Certification Program, която ще удостоверява, че персоналът на риселърите на Google Apps има нужната експертиза, познания и опит за работа с хоствания пакет за сътрудничество и комуникация на компанията.

Програмата ще предлага сертификация за различни сфери на експертиза, като Apps разгръщане, продажби, разработка и техническа поддръжка.

Доскоро Google предлагаше само сертификационна програма за партньорски организации, наречена Google Apps Authorized Reseller Program. Разликата при новата Google Apps Certification Program е, че тя е насочена към индивидуални специалисти в рамките на тези канални партньори.

На 23 февруари Google Apps Certification Program стартира с първата си глобална сертификация Google Apps Certified Deployment Specialist, която е за ИТ специалисти, знаещи как да конфигурират и внедрят пакета. Материалите за сертификацията засега са само на английски, но компанията планира да ги преведе и на други езици.Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,117 уникални посещения