Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Apple обявиха iPad 2

Hardware

Apple обявиха iPad 2


Край на слуховете и спекулациите, новият таблет на Стив Джобс и компания е вече факт

 


Буквално преди броени минути, Apple обявиха таблета iPad 2. С по-бърз A5 процесор, повече памет, две камери, нов дизайн, по-лек, това е съвсем различно устройство в сравнение с първият iPad.

 

 

 

Хардуер

Противно на слуховете, iPad 2 съдържа сериозен списък с промени, но нека прегледаме добрите и лошите страни на хардуера:

 

Плюсовете

- Двуядрен 1GHz A5 процесор, който е два пъти по-бърз от процесора на първият iPad.

- Видеото е подобрено значително... Ако можем да вярваме на Стив Джобс, GPU-то е 9 (девет!) пъти по-бързо в сравнение с оригинала.

- Същата ниска консумация, като тази на A4.

- Предна и задна камера: предната е за FaceTime видео разговори и Photobooth (VGA резолюция); задната може да снима 720p HD видео.

- И двете камери са с експонацията и фокус контрола на iPhone.

- Има вграден жироскоп, също както iPhone.

- 25-ватовата батерия издържа около 10 часа, при слушане на музика, ползване на Wi-Fi и гледане на видео. Издържа повече от месец в режим stand-by.

 

 

Минусите

- Единственото нещо, което остава абсолютно също спрямо оригинала е дисплея - 9.7 инча, 1024 x 768 пиксела IPS екран. Няма Retina Display, няма по-висока резолюция.

- На Wi-Fi модела все още няма GPS.

 


 

 

 

Дизайн, цена, премиера

iPad 2 е наистина красиво устройство и това можете да видите от снимките наоколо. По-тънък е от iPhone 4 и с 33 процента по тънък от оригиналния таблет, т.е. от 13.4 мм, вече е 8.8 мм. Теглото също е намалено - от 680 грама на 590 грама. Можете също така да забравите за белият iPhone 4, защото iPad 2 ще дойде и в черен, и в бял цвят още на премиерната си дата. А коя е тя? 11-ти март за САЩ и 25-ти март за 26 други държави, сред които Австралия, Канада, Франция, Германия, Япония, Англия и Испания. Цената се запазва, както при стартирането на първият iPad, т.е. Wi-Fi модела ще дойде на цени от 499, 599 и 699 долара, съответно за 16, 32 и 64GB. А 3G ще струва 629, 729 и 829 долара.

 

 

Източник: Gizmodo.com

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,844,201 уникални посещения