Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

3D Лаптоп

3D лаптопите Sony VAIO F идват и на родния пазар в края на март


Това обещаха представители на Sony по време на официалното представяне на първия VAIO 3D ноутбук на компанията за нашата страна.


След като направи своя публичен дебют в началото на януари по време на изложението CES 2011, първият 3D лаптоп VAIO F на Sony е на път и към българския пазар. Това стана ясно на 10 март, по време на официалното представяне на Sony VAIO F серията за нашия пазар, направено от Томохиро Накашима, регионален мениджър на Sony за Румъния, България, Македония, Албания и Косово (на снимката).


 

Както вече имахме възможност да отбележим в началото на януари, VAIO F ноутбуците могат да изобразяват 3D видео съдържание от игри и филми в 1080p резолюция, благодарение на качествения LED-базиран дисплей с разделителна способност 1920х1080. За целта в окомплектовката на продуктите са включени и очила с активна бленда, като на лаптопите има и специален 3D бутон за бързо превключване в съответния режим на работа, а самият 3D трансмитер не е отделен, а е вграден вътре в машините.


 

Разбира се, за възпроизвеждането на такова висококачествено мултимедийно съдържание под капака работи и доста мощен хардуер: 4-ядрен процесор Intel Core i7 (Sandy Bridge) процесор с поддръжка на технологиите Hyper-Тhreading и Turbo Boost 2.0, дискретна графична карта NVIDIA GeForce GT540M с 1GB памет и поддръжка на DirectX 11, 8GB DDR3 1333Mhz SDRAM оперативна памет, както и S-Force 3D система за обемно озвучаване.


 

Във VAIO F лаптопите Sony е използвала и собствени 3D разработки, които позволяват да се подобрят ъглите на видимост и общото качество на картината, информират още от компанията. Предвидена е също система за преобразуване на 2D-видео от DVD и Blu-ray в 3D съдържание. Конфигурацията включва още предварително инсталирана Microsoft Windows 7 ОС, Blu-ray оптично устройство и комуникажионни опции, съдържащи WLAN 802.11b/g/n и Bluetooth 3.0, безжични адаптери, USB 3.0 портове и HD уебкамера.

Според официалната информация, 3D лаптопите Sony VAIO F ще бъдат достъпни на нашия пазар към края на месеца на ориентировъчна крайна цена от 3999 лв.


Освен новаторския 3D модел, вчера Sony представи у нас и още един нов лаптоп, подходящ за всекидневна бизнес работа – 13,3-инчовият VAIO от серия S. Моделът е с нов 'напълно плосък' корпус от магнезий с широк алуминиев панел за поставяне на ръцете.

 

Според компанията, Sony VAIO S се отличава също с яркост, контраст на цветовете, яснота и детайлност на изображението. С интелигентна нова концепция за батерията пък, бизнес потребителите могат да работят до 7 часа в движение (в режим Stamina), а с помощта на втора, доставяна по избор батерия, компютърът увеличава времето за автономна работа до 14 часа. Моделът ще се предлага на българския пазар.в черен цвят от началото на април и цена от 2299 лв. 

Sony VAIO S laptop

Sony VAIO F 3D laptop

Sony VAIO F 3D laptop

Sony-Tomohiro_Nakashima_s_3D_VAIO_laptop_seria_F


 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,843,374 уникални посещения