Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Заловиха младеж търгувал с личните данни на Интернет потребители

Security

Антимафиотите от сектор „Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт” при ГДБОП-МВР е осъществила акция вчера в София, при която е задържан млад мъж търгувал с лични данни. Разследващите стигнали до 23-годишния М.И. след продължителни компютърно-разузнавателни действия. Те установили, че младият мъж осъществявал хакерски атаки към сървъри на социални мрежи и сайтове за запознанства от българското Интернет пространство. В хода на разследването се оказало, че М.И. е част от международна престъпна група, която по неправомерен начин придобивала бази данни, съдържащи лична информация на Интернет потребители и търгувала с тях на международно ниво.

При претърсването в дома му са иззети един брой компютърна конфигурация, два лаптопа, хард диск, флаш памет и голямо количество оптични носители тип CD и DVD. Операцията е проведена под прякото ръководство на СГП. Срещу хакера е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 319А и чл. 319Б от Наказателния Кодекс на Република България. Работата по изясняване на престъпната дейност на групата продължава.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,850,428 уникални посещения