Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Гейминг секция на новата социална мрежа на Google

Network

Google направиха това, за което знаехме и чакахме от поне няколко седмици - гейминг секция на новата си социална мрежа Google+. Games категорията ще бъде представяна поетапно на избрани потребители, а до броени дни ще намери мястото си до секцията Circles, когато услугата ще е достъпна за всички.

Google+ Games

С представянето на Google+ Games, достъпните игри ще са добри познайници, като Angry Birds, Zynga Poker, Bejeweled, Dragon Age Legends и Sudoku. В следващите месеци ще бъдат добавени нови игри, а разработчиците ще могат свободно да публикуват продуктите си.

 

Google+ Games

С Google+ Games, от Google показват, че следят от много близо конкурентите Facebook и затова всички известия, постижения, данни за споделяне и прочее неща свързани с игрите, ще бъде видимо и достъпно единствено в Games таба. Това е отлична новина, тъй като основният стрийм на потребителите няма непрекъснато да се спамва с данни от игри.

Източник: http://news.softpedia.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,868,019 уникални посещения