Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

OmniTouch превръща всяка повърхност в сензорен екран

Новини

Разработената от Microsoft технология OmniTouch се реализира от пико-проектор Microvision ShowWX+, видеокамера PrimeSense, която може да измерва разстояние до различни точки от обект и специализиран софтуер.

Лазерният пико-проектор Microvision ShowWX+ винаги формира изображение във фокус, независимо от разстоянието до обекта. Камерата е способна да сканира карта от 320 x 240 елементарни участъка със скорост 30 кадъра в секунда и да разпознава обекти на разстояние до 20 см от обектива. Грешката в определянето на разстоянието е 5 мм и нараства с увеличаване на дистанцията.


flowplayer("newsplayer", "/player/flowplayer-3.1.5.swf", {clip: {autoPlay: false, autoBuffering: true}}); flowplayer("newsplayer", "/player/flowplayer-3.1.5.swf", {clip: {autoPlay: false, autoBuffering: true}});Видео филма показва прототип на системата, закрепен на рамото на потребителя. Проекторът и камерата се насочват под ъгъл, при което интерфейсът се проектира на дланта, върху лист хартия, на стената и т.н. Камерата разпознава, когато потребителят докосва един или друг елемент от интерфейса. Софтуерът работи на персонален компютър, включен към системата с помощта на кабел.


С помощта на OmniTouch можете не само да натискате виртуални бутони.

 

продължава в: CIO.bg

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,858,134 уникални посещения