Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Autodesk купува разработчика на CAE-системи Algor

Новини
Autodesk, лидер в иновационния софтуер и технологии за проектиране, конструиране и дизайн, обяви намерението си да купи компанията ALGOR, разработчик на софтуерни системи за компютърен инженеринг, който има седалища в Питсбърг. Сумата на сделката е около $34 милиона.

Дейността на ALGOR включва моделиране и разработване на продукти в автомобилостроенето, космическата индустрия, медицината, отраслите на потребителските стоки, отбранителната промишленост, енергетиката и други.

Продуктовата линия на ALGOR включва инструменти за анализи и симулация, които позволяват на инженерите да тестват и предсказват поведението на нови и съществуващи системи в реални условия чрез виртуални компютърни модели.

След купуването на ALGOR, Autodesk ще разшири функционалността на своите продукти разработени в рамките на концепцията Digital Prototyping.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,156 уникални посещения