Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Assassin's Creed с нов експанжън

Software

 

Съответно той ще бъде достъпен само за теглене през интернет и ще потопи геймърите в нови приключения от света на наемните убийци. Допълнителните мисии  ще бъде достъпни за игровите конзоли Xbox 360 от 28 февруари, съобщи Eurogamer, цитирайки Microsoft.

Assassin's Creed53

Новото допълнение на Assassin's Creed е забелязано в списъка с предстоящи заглавия, които ще бъдат достъпни за геймърите чрез платформата Xbox Marketplace. Все още не се знае  кога новите приключения ще бъдат достъпни за потребителите, използващи PlayStation 3 и PC, но едва ли ще чакат дълго.

Ubisoft е така известният разработчик на поредицата  Assassin's Creed печелила няколко пъти престижни награди за интерактивна 3d среда. От страна на Ubisoft все още има въздържание от официален анонс за експанжъна, но се очаква от разширението да добави нови елементи към сюжетната линия на главния герой Дезмънт Майлс. Геймърите ще получат новото съдържание под формата на мисии за единична игра.Заглавието на експанжъна е Lost Archive който вероятно ще се окаже първият и последен за Assassin's Creed: Revelations, той предлага кампании за любителите на игра срещу компютъра, а не срещу реални противници. До момента от Ubisoft са публикували само две други разширения на играта, които обаче бяха предназначени основно за мрежова игра.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,900 уникални посещения