Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Assassin's Creed 3

Software

 

Действието в играта ще се развива в колониална Америка. Това се подразбира и от излезлият постер на играта, на който се вижда воин, въоръжен с томахавка, стрели и оръжие и зад който се вее знамето на колониите.

Там мистериозният забулен персонаж който, както вече знаем от Assassin's Creed Revelations, няма да е Езио, се вижда рамо до рамо до първия президент на Съединените щати - Джордж Вашингтон. По-късно, Ubisoft потвърдиха официално всичко това и обещаха, че на пети март ще разкрият и още подробности около предстоящата игра.

GameSpot напомнят, че на пети март започва и тазгодишното издание на Конференцията на разработчиците на игри. Представянето на играта със сигурност ще бъде едно добро начало на това събитие, което трябва да приключи на 9 март в Сан Франциско.Що се отнася до третата игра от поредицата Assassin's Creed, по-рано Изпълнителният директор на компанията Ив Гийемо обеща, че тя ще бъде "най-големият рилийз" на игра в историята им. Какво по-точно означава това, ще разберем още идния понеделник. Иначе до официалното представяне на играта остава още около половин година.

Assassin’s Creed е една от най-успешните исторически приключенски игри, която излезе за първи път през 2007 година. Първата серия беше последвана от две продължения, а втората от четири. Това прави общо осем игри със заглавието Assassin’s Creed. Ubisoft разработват третата серия вече трета година, което означава, че наистина ни очаква нещо изключително през есента.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.05 секунди
2,867,973 уникални посещения