Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Lumus с нова играчка

Hardware

 

Компанията Lumus която е известна с проектите си включващи направа на интерактивни очила, обяви новото си Хай тек произведение.

 

Устойството носи името Lumus OE-3 и представлява дисплей който е полупрозрачен и може да се вгражда във всякакви аксесоари като очила и всякакъв вид каски с вграден визьор и прочие.Техническите данни на устройството не са най-впечатляващите в сравнение с други подобни продукти създадени от компанията, според която те са напълно достатъчни за използването на устройството като информационен терминал, още повече, че за потребителя, възпроизвежданото на дисплея в очилата изображение е съизмеримо с това, показвано на 40-инчов екран поставен на 3 метра. Тежащият само 10 гр. екран е с 19-градусово зрително поле, при прозрачност 78% резолюцията е 640х360 и дава възможност за възпроизвеждане на пълноцветно изображения като клипове, снимки и др. За работата на дисплея е необходимо той да бъде свързан към външно мобилно устройство. В момента компанията Lumus работи с няколко фирми-партньори, с които подготвя пускането на пазара на продукти на базата на OE-31.


 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,867,969 уникални посещения