Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Новият стар Lenovo Y570

Hardware

 

След като пожъна огромен успех в продажбата на геймърският лаптоп Y570, Lenovo  сега пусна негова обновена конфигурация.

Цената му отново е страхотна, но този път към списъка с характеристиките са прибавени още няколко елемента. Освен четириядрения Intel Core i7-2670QM на 2.20 гигахерца (с Turbo Boost до 3.1 Ghz),в спецификациите впечатление прави 32-гигабайтовия Solid State Drive, който кара операционната система наистина да хвърчи. Той разбира се е подкрепен с 500-гигабайтов твърд диск, така че място за всичките ви файлове ще има.Налице са и добре познатите ни NVIDIA GeForce GT555M с 2GB GDDR5 памет, както и класическите JBL тонколонки със страхотен звук.Ревютата на геймърски машини винаги са били интересни, тъй като тежките 3D графики и сложните изчисления винаги са били най-добрия тест за производителността на компютрите и за това колко са напреднали технологиите, спрямо изминалите години. Рядко обаче решаваме да се заемем с подобни статии, тъй като истински бързите ноутбуци за игри са изключително скъпи и не са по джоба на всеки, особено в България. Любопитно е обаче, че една компания успя да опровергае всичко това събирайки наистина мощна конфигурация в невиждана до момента цена за класа си. Едва ли сте очаквали, но става въпрос за … Lenovо – производител, известен повече с компютрите си за бизнесмени, инженери, адвокати и въобще „работещи хора“, пусна на пазара най-изгодният гейминг лаптоп в момента. Благодарение на качествата си той разбира се може да бъде използван и за абсолютно всичко друго, което се сетите – процесорът и видеото му са достатъчно бързи, за да се справят

както с последните игри, така и с най-тежките програми.Въпреки, че сме убедени в производителността му, за всеки случай решихме да подложим компютъра на подробен тест, който би трябвало да сложи край на схващанията, че китайските машини на пазара не стават за забавления.а вече влиза и Windows 7 Home Premium.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,088 уникални посещения