Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Добре дошли в Бъдещето с Google

Hardware

След дълги дебати и слухове в интернет пространството, Google анонсира проекта си наречен Project Glass, който има за цел създаването на специален визьор, позволяващ на потребителите да използват различни услуги, които до момента бяха характерни основно за смартфоните и таблетите.

Устройството ще позволи да се използват различни функции без участието на ръцете и без да се отклонява вниманието на човек от другите дейности, които извършва. Футористичния визьор се разработва в секретната но не безизвестната лаборатория Google X.

Продуктите, създадени по инициативата Project Glass вероятно ще използват или поне ще бъдат съвместими с мобилната операционна система Android и ще включват тясна интеграция с основните услуги, поддържани от Google. Нивото на разработка  все още е концепция  но за Google е характерно че захване ли се с нещо довежда нещата до успешен финал. Създаването на подобен визьор крие множество технически предизвикателства, но изглежда информационният гигант вече е успял да пребори някои от тях. Устройството ще има вградена камера, чрез която ще „вижда” всичко, което стои пред погледа на потребителя. Върху заснетия образ ще се прожектира различна информация, която ще е резултат от командите на човека.

 

На посочения линк, можете да гледате официален видео клип, показващ концепцията:

http://www.youtube.com/watch?v=BzBY0OPXn88&feature=related


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,174 уникални посещения