Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Пощенски услуги Yahoo! - социално развитие

Network

Компанията Yahoo разширява възможностите на пощенската си услуга, като добавя нови функции, специфични за социалните мрежи.

В обновената пощенска услуга Yahoo! се появи функция, която позволява на потребителите да се комбинират в различни групи от приятели, както в социалните мрежи.

Пощенският клиент автоматично сортира входящата поща между тези групи. Предполага се, че така ще се избегне случайното изтриване на писма, при почистване на входящите съобщения от спам.

В допълнение може да кажем, че директно от интерфейса на пощенския клиент Yahoo! може да се стартират и други приложения. Така например, може да гледате видеоклипове от Flixster или снимки от Flickr, поставяте съобщение или изображение на вашия блог.
В момента тези функции са в бета версия.

Също така, Yahoo! има нова персонална стартова страница My Yahoo! и лента с инструменти на вашия браузър - Yahoo! Toolbar. Така може да получавате уведомления за нови съобщения и съобщения за различни услуги на Yahoo!.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,213 уникални посещения