Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Новата сиренно-оповестителна система в Бургас e успешно тествана

Новини

На 20 декември беше тествана успешно новата система за ранно предупреждение и оповестяване на населението в Бургас, съобщиха от Министерството на извънредните ситуации (МИС). Акустичното покритие на града е осигурено от 44 сирени. В Бургас е изграден регионален център, който е алтернативен на националния в София. Системата е част от националната система за ранно предупреждение и оповестяване.
Двадесетминутният сценарий включваше симулирано получаване на сигнал за „химическо замърсяване”, „наводнение” и „отбой”. Продължителността на всеки тест се проведе в рамките на минута.
Сирените бяха задействани от оперативния комуникационно-информационен център на териториалната дирекция на МИС в Бургас. Самостоятелно беше активирана сирената на общината.
Сценарият включваше и възникване на технически проблем в бургаския център, чиито оповестителни функции веднага бяха поети от столичния. По този начин беше проверена и взаимната заменяемост при отпадане на единия център.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,999 уникални посещения