Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Lenovo представи лаптоп с два дисплея

Mobile

Lenovo представи ноутбук с два дисплея, който се позиционира като замяна на професионалните работни станции и бизнес РС. Thinkpad W700ds притежава малък допълнителен екран, разширяващ възможностите на основния.


Главният 17 инчов дисплей е с резолюция
1920х1200 точки, а допълнителният 10,6 инчов екран - с 768х1280, тоест с около 40% по-малък. Широчината от 768 писела може би не е достатъчна за комфортна работа с текстови документи, презентации и големи електронни таблици, затова вторият дисплей може да бъде използван за работа с бързи съобщения, видеоразговори или електронна поща.
Ноутбукът използва процесор
Intel Core 2 (достъпни са и 4-ядрени модели), графика NVIDIA Quadro FX 3760M, от 4 до 8 GB оперативна памет и от 320 до 960 GB хард диск. Цената на базовия модел W700ds е $3700, а най-мощната конфигурация струва $6000.
Времето за автономна работа на компютъра със стандартна 9-клетъчна батерия е 95-110 минути. Теглото на устройството е 4 kg.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,867,974 уникални посещения