Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Бизнес Софтуер Дистрибутор подписа с Diskeeper

Новини

Бизнес Софтуер Дистрибутор, която внася у нас софтуер за компютърна защита и сигурност на информацията, сключи договор за дистрибуция на всички продукти на Diskeeper Corporation за България, съобщи българската компания. Diskeeper Corporation е един от водещите доставчици на софтуер за дефрагментиране за системи под Microsoft Windows.


Софтуерът на Diskeeper Corporation е софтуер за време на криза, вярват в БСД. „Дефрагментирането на дисковете на сървъри, работни станции и отделни компютри в реално време, а също и възможността за бързо възстановяване на вече изтрити или инцидентно надписани файлове са критично важни задачи за всеки ИТ отдел и организация. Разумното използване на ресурсите и непрекъснатостта на работния процес, са единствения подход, който може да бъде успешен в условията на финансовата криза."
Двата най-популярни и използвани продукта на Diskeeper Corporation са дефрагментаторът Diskeeeper и приложението за възстановяване на файлове Undelete.
Diskeeper - дефрагментиране в реално време
Корпорацията Diskeeper описва едноимения си продукт като инвестиция, ковто се отплаща многократно във вид на възстановена производителност. Diskeeper автоматично се грижи за дефрагментирането, подпомагайки производителността, удължавайки периода на използване на хардуера и отдалечавайки във времето скъпите ъпгрейди и обновявания. С над 30 милиона продадени лиценза, продуктът осигурява „по-кратко време за стартиране и зареждане на системата, по-бързи сканирания за вируси, архивиране, браузване в Интернет и ускорен достъп до най-често използваните файлове и програми в системата".
Undelete - защита „на минутата" и бързо възстановяване на изтрити файлове
Undelete заменя кошчето на Windows с Recovery Bin, който прихваща всички изтрити файлове без значение как са били изтрити или кой ги е изтрил. Възстановяването става лесно чрез едно кликване с с десния бутон върху името на файла. Version Protection пък прави възможно лесното възстановяване на стари версии на файлове от Undelete, когато стари файлове са били надписани с по-нови в Microsoft Word, Excel или PowerPoint. Когато Undelete се използва в мрежова среда във варианта Сървър/Клиент изтриваните файлове от работните станции се разполагат върху файловите сървъри на организацията и могат да бъдат възстановявани и отдалечено от ИТ Администратор.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,858,087 уникални посещения