Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Windows 7 Beta се бори с антивирусните програми

Windows

Потребителитете, изпробвали версията Windows 7 beta , които пазят компютрите си в безопасност с антивирусната програма на McAfee, са малко разочаровани. Според доклада на Channel Web, когато се опитате да пуснете антивирусната програма McAfee Total Protection в Windows 7 beta , се появява съобщение за грешка."Версията на Windows, инсталирана на тази машина, не се поддържа. Моля, вижте документацията на продукта за списък с поддържаните операционни системи."


Антивирусната програма на McAfee не е единствената, засегната от Windows 7 beta . В тема във форумите на антивирусната програма Norton потребителите обсъждат, че програмата Windows 7 дава множество грешки при използване на програмата Norton. Официалният отговор от Norton? "За сега ние не поддържаме Windows 7. След като Windows 7 бъде пусната на пазара, ние ще намерим решение на проблемите." 


Един популярен софтуер за вирусна защита, който изглежда е съвместим с Windows 7 beta е Spyware Doctor, който отчита в своите форуми, че софтуерът работи безпроблемно.


Основният проблем изглежда е, че Windows 7 все още е в бета версия, затова няма антивирусен софтуер, който да е оптимизиран за такава операционна система. Както винаги, когато инсталирате бета софтуера, вие правите това на свой собствен риск. Но не забравяйте, че този риск може да повлияе сигурността на целия Ви компютър.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,261 уникални посещения