Вход

Потребител

Парола



Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:











Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Японски и корейски чудеса на CES 2009

Новини



Икономиката може и да е в застой, но иновациите от азиатските техногиганти са живи и показаните продукти на тазгодишното изложение в Лас Вегас изобщо не са за подминаване.
Sony се присъедини към групата на фирмите с малки лаптопи, представяйки своя Vaio P - интересен широкоекранен дизайн, който позволява вграждане на по-широка клавиатура в сравнение с конкурентните ноутбуци, демонстрира и гъвкав OLED екран. Samsung показа тънък телевизор, а Panasonic дебютира с портативен Blu-ray Disc плейър, но най-футуристичната джаджа на изложението може би бе часовникът-телефон на LG.

Sony Vaio P

След няколко седмици слухове и догадки Sony вдигна завесата и показа дългоочаквания си минилаптоп Vaio серия P. Той има широкоекранен 8-инчов дисплей, размери 24 см на 11 см, с дебелина само 2 см. Този форм фактор позволява, според Sony, „плъзгането" на нетбука в джоба на сакото или в ръчна чанта. Предимството на широкия екран при толкова малък форм фактор е, че клавиатурата може да е малко по-широка. Бутонният отстъп при Vaio P (разстоянието от центъра на клавиша до центъра на съседния) е 16,5 мм, значително повече от клавиатурите на повечето сегашни нетбуци. Машината е базирана на процесор Intel Atom и ще бъде достъпна на пазара в Северна Америка от февруари за около $900.

Computerworld


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,148 уникални посещения