Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Samsung пусна нова серия течнокристални TV-та с LED подсветка

Новини

Компанията Samsung представи три нови серии течнокристални телевизори, предоставящи изображение с висока резолюция и снабдени с LED подсветка.

По думите на разработчика продуктовите линии 8000, 7000 и 6000 поддържат ред иновационни технологии, като предлагат и увеличено цветово предаване, както и повишена честотност на изображението.
Функцията Wide Color Enhancer Pro обезпечава по-широка цветова палитра, а технологията Ultra Clear Panel позволява на телевизора да изобрази най-малките детайли, даже и в условия на силно осветена стая. Моделите от серията 8000 имат честота на обновяване на кадъра 200 Hz, а при панелите от продуктовите линии 7000 и 6000 тя е 100 Hz. Подобни показатели са достатъчни за чистото възпроизвеждане на спортни мероприятия, HD

филми и най-съвременните видео игри.
За разлика от традиционните технологии, при които подсветката на матрицата е снабдена с флуоресцентни лампи от типа CCFL (Cold cathode fluorescent lamps), в новите телевизори на Samsung източника на светлин а се явяват светодиодите. Тяхното използване съществено увеличава контраста на изображението, позволява да се намали дебелината на корпуса и да се занижи потреблението на електроенергия. Дебелината на корпуса на панелите от продуктовите линии 8000, 7000 и 6000 е не повече от един инч.
Още една особеност на новите телевизори се явява възможността за Интернет свързаност, чрез кабелна и безжичната комуникация. Чрез вградения USB порт към течнокристалните панели може да се включи видеокамера, медия плейър или външен твърд диск.
Диагоналът на телевизорите на Samsung в зависимост от серията достига до 60 инча.

Computerworld


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,173 уникални посещения