Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

За една добра кауза

Новини

Звезди обединиха каузите си чрез целувка

 

С уникална фотосесия в новия си брой списание ELLE обединява български звезди, които се борят за различни каузи.

Звезди обединиха каузите си чрез целувка

15 известни жени и мъже - на различна възраст и с различни професии - си разменят най-благородната целувка под режисурата на ELLE.

Уникалната фотосесия е подчинена на идеята „Предай нататък!“. По веригата с целувка (на уста, ръка или пък наум) се включват носителката на титлата „Мис България“ Гергана Гунчева, актрисата Елена Петрова, журналистът Драго Симеонов, председателката на Държавна агенция за закрила на детето Ширин Местан, тв водещата Ани Салич, любимците на тийнейджърките Румънеца и Енчев, фолк звездите Райна и Константин, танцьорът Алфредо Торес, певицата Камелия Тодорова, журналистът и тв водещ Ники Кънчев, ПР специалистката Мария Бонева, биатлонистката Екатерина Дафовска и актьорът Димитър Рачков.

Февруарското издание на списание ELLE е част от световен благотворителен проект – (RED) project.
Мащабното начинание е по идея на Боно от U2 и е с цел предоставянето на помощ на HIV-позитивните в Африка. Средствата се набират с помощта на партньорите на идеята, които създават и продават продукти с марката (RED) project и даряват процент от печалбите на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария. За период от 2 години концепцията (RED) project, в партньорство с различни популярни марки, е събрала над 120 милиона долара.

Повече от 30 издания на ELLE по целия свят едновременно ще подкрепят инициативата. Водещи лица на проекта са Жизел Бюндхен и Скарлет Йохансон.

http://info.rozali.com


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,843,350 уникални посещения