Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Нова функция на Google – търсене в избрани сайтове

Network

 

Google експериментира с нова функция на своята търсачка – свиване на областта на търсене чрез създаване на списък от предпочитани сайтове. Preferred Sites самостоятелно добавя в този списък страници, които често се използват от потребителя, но е възможно добавянето (и изтриването) им и ръчно. На страницата за помощ на Google се казва: „Функцията Preferred Sites ви позволява да настроите Google Search така, че вашите резултати от търсенето да съответстват на уникалните ви предпочитания и нужди“.

Preferred Sites е разширение на Google SearchWiki, позволяващ на потребителите да добавят, променят, изтриват и коментират резултатите от търсенето. Функцията е достъпна след регистрация на акаунт в Google, което осигурява конфиденциалност на списъка с предпочитани сайтове и получените резултати.
Източник:pcworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,858,144 уникални посещения